for sale fuengirola

Fuengirola

Fuengirola är en av de mest populära på semester städer på Solkusten (Costa del Sol) och ligger mellan Benalmadena och Calahonda. Staden har varit en populär turistattraktion ända sedan 60-talet och under denna tid har staden växt från en liten fiskarby till en av de största städerna längs kusten. Här finns så många olika typer av sevärdheter och anläggningar, men en av de allra största attraktionerna med Fuengirola är de 8 km av gyllene sandig strand och promenad som sträcker ut sig här. Fuengirola har verkligen allting; restauranger, barer, bio, lekplatser, disco, klubbar och det enorma Miramar shoppingcentret.

Fuengirola och dess kringliggande områden, såsom Los Boliches, Los Pacos och Torreblanca är väldigt populära ställen att köpa fastigheter i, eftersom de alla ligger nära lokaltrafiken, med bussar och tåg som gör det enkelt att ta sig till flygplatsen. Närliggande områden: Los Boliches / Torreblanca / Carvajal.

Innovative Property är en av de ledande fastighetsmäklare i detta område och har sålt tusentals av fastigheter. Vi arbetar med alla de bästa svenska jurister och vi är registrerade fastighetsmäklare. Våra svenska personal har bott många år på Costa del Sol. Innovative Property är inte knutna till någon agent i Sverige och kan därtill också erbjuda dig fastigheter till salu från banker med låga provisioner som andra mäklarel inte skulle visa dig.

lägenheter och hus i Fuengirola

Fastigheter till salu i Fuengirola

Villor Hus till salu i Fuengirola

Sök efter fastigheter i andra områden nära Fuengirola

Benalmadena

La Cala

Mijas

Calahonda

 

for sale in fuengirola

Länkar Fuengirola

fuengirola

turistinformation

zoo djurparkinformation om fuengirola

 

 

FiNANSIERING

Marbella Tl: 95200000

nykredit marbella

NDanska bank talar svenska Tel: +34952905150

Spanska bank men talar Svenska Calahonda Tel: +34 952939820