mijas pueblo

Fastigheter i Mijas

Mijas ligger på Costa del Sols västra kust; den börjar från Sierra de Mijas bergen, slutar vid kusten och sträcker sig längs en 12 km kustlinje. Mijas området består av Mijas Pueblo, en typiskt vittvättar bergsby och Mijas Costa som den huvudsakliga havsnära destinationen.

Mijas Pueblo har den typiska Andalusiska charmen och har blivit en väldigt populär turistattraktion tack vare de speciella smala gatorna, de häpnadsväckande utsikterna över Medelhavet, restauranger som erbjuder många typer av lokala rätter, och traditionella hantverksbutiker. Precis utanför byn ligger Valtocado, ett stillsamt bostadsområde.


Mijas Costa består av många små turistorter såsom La Cala de Mijas, en liten stad med en fin strand, el Chaparral, Miraflores, Calahonda och Riviera del Sol och självklart Fuengirola, som även är del av Mijas kommunen. Mijas är ett utmärkt val både för nytta eller nöje eftersom området tillhandahåller fastigheter för att typer av smaker och budget storlekar. Närliggande områden: Riviera del Sol / Calahonda / Fuengirola / Torrenueva / Miraflores.

 

Sök i Mijas

 

Sök huse nära Mijas

 

 

innovative property

hus i mijas pueblo

 


Vi är specialister på att hitta de bästa fastigheter till salu här i Mijas. Vi har sålt hundratals fastigheter som redan i och runt mijas under de senaste 10 åren.

INFO OM MIJAS

andalucia logo

solkusten