Altos de Calahonda

Calahonda

Calahonda är en av de minsta städerna i Mijas kustområde, även känt som Mijas Costa. Staden är en fantastisk plats för en semester och för de som är ute efter at bosätta sig i Spanien eftersom området har alla de nödvändigheter som krävs för både boende och lokalbefolkning. Calahonda ligger precis Öster om Marbella och nära många av de underbara golfbanor som ligger här, inklusive Calahona Golf, El Chaparral och Miraflores för att nämna några enstaka. Det berömda Tennis Sportcentret Club del Sol ligger mitt i Calahonda med en stor sporthall och squash planer.

Calahonda kan delas upp i två huvudområden, den nedre och den övre delen. I den nedre delen är de flesta bostäder till salu oftast äldre, men har dock närmre till bekvämligheter. Fastigheter i den övre delen är i de flesta fall mer moderna, har större fönster och en bättre utsikt från ett högre läge. Närliggande områden: Riviera del Sol / Torrenueva / Elviria / Miraflores / La Cala de Mijas.

Sök bostäder i Calahonda

lägenheter Calahonda

Villor till salu i Calahonda

Böstader i Calahonda

 

Sök i områden nära her

La Cala de Mijas

Miraflores

Cabopino

Elviria

 

 

Boka tid med os Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få vår nöd försäljning lista här

innovative property

properties for sale

LÄNKAR

club del sol tennis club

WIKIPEDIAVi är specialister på exekutiva auktioner och har tillgång till många fler fastigheter vi tillhandahållit från Banker och andra källor.

Vi har nycklarna till många återtagna fastigheter, kom in direkt till oss för en visning!

 

 

Finansiering

Marbella Tel: 95200000

nykredit marbella

Dansk bank i Marbella Solkusten : +34952905150

Calahonda Tel: +34 952939820